Kartonnage, dozen en deksels

Een doos is de allerbeste manier om bijvoorbeeld kleine (kunst)voorwerpen, foto’s of prenten te beschermen tegen de vernietigende werking van licht, vocht en stof. Maar een goedgemaakte doos kan tegelijkertijd ook een ideaal middel zijn om zijn inhoud juist te tonen.

foto en boek en foto van het geheel door Vivian Keulards

Enkele stuks, unica

Soms is het voor een tentoonstelling handig om grafiek of foto’s te beschermen met een doos. Ook kan een doos de manier zijn om een voorwerp van waarde te beschermen. In beide gevallen kan er een doos op maat gemaakt worden met materialen naar keuze.

Dozen in een oplage tot 50 stuks

Net als bij het binden van een boek, kan bij kartonnage gekozen worden uit een breed palet van materialen en kleuren. En ook hier is de maximale oplage 50 stuks.

Dozen in een oplage van meer dan 50 stuks

Regelmatig komt het voor dat de gewenste oplage groter is dan mijn werkplaats aankan. In deze gevallen neem ik met plezier de productievoorbereiding en begeleiding van u over. Ik zal dan het contact verzorgen met de juiste grote binderijen en kartonnage bedrijven. De productie zal zorgvuldig begeleid worden zodat het resultaat aan hoge kwaliteitseisen voldoet.

Voor meer informatie of bij vragen.